Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i klasyczny przepis na smaczne burgery z wołowiny.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 134
Chińska kapusta pak choi ma specyficzny, lekko gorzkawy i orzechowy smak. Świ...
Odsłon: 46
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 98
Tarte buraczki w słoikach to nie tylko zimowy dodatek do obiadu. Takie buracz...
Odsłon: 165
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5285
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 134
Chińska kapusta pak choi ma specyficzny, lekko gorzkawy i orzechowy smak. Świ...
Odsłon: 46
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 98
Tarte buraczki w słoikach to nie tylko zimowy dodatek do obiadu. Takie buracz...
Odsłon: 165
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5285
Składniki
► Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i na maśle zeszkić, czosnek bardzo drobno posiekać. ► Do mięsa dodać żółtko, podsmażoną cebulkę, czosnek, musztardę i / dokładnie wymieszać / żeby powstała gładka masa. ► Doprawić solą, świeżo zmielonym pieprzem, majoranem i dodać trochę tartej bułki żeby przy formowaniu masa się do rąk nie kleiła. / Formujemy okrągłe, płaskie hamburgery /. ► Na patelni rozgrzać olej i hamburgery z obu stron zrumienić, następnie zmniejszyć ogień i dosmażyć.