Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i klasyczny przepis na smaczne burgery z wołowiny.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7873
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3114
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 594
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7873
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3114
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 594
Składniki
► Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i na maśle zeszkić, czosnek bardzo drobno posiekać. ► Do mięsa dodać żółtko, podsmażoną cebulkę, czosnek, musztardę i / dokładnie wymieszać / żeby powstała gładka masa. ► Doprawić solą, świeżo zmielonym pieprzem, majoranem i dodać trochę tartej bułki żeby przy formowaniu masa się do rąk nie kleiła. / Formujemy okrągłe, płaskie hamburgery /. ► Na patelni rozgrzać olej i hamburgery z obu stron zrumienić, następnie zmniejszyć ogień i dosmażyć.