Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i klasyczny przepis na smaczne burgery z wołowiny.
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 20
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 385
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 20
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 385
Składniki
► Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i na maśle zeszkić, czosnek bardzo drobno posiekać. ► Do mięsa dodać żółtko, podsmażoną cebulkę, czosnek, musztardę i / dokładnie wymieszać / żeby powstała gładka masa. ► Doprawić solą, świeżo zmielonym pieprzem, majoranem i dodać trochę tartej bułki żeby przy formowaniu masa się do rąk nie kleiła. / Formujemy okrągłe, płaskie hamburgery /. ► Na patelni rozgrzać olej i hamburgery z obu stron zrumienić, następnie zmniejszyć ogień i dosmażyć.