Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 31
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 58
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 31
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 58
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Składniki
Kaszę ugotować na sypko w osolonej wodzie.Wystudzić.Razem z białym serem przepuścić przez maszynkę,wymieszać z jajkami,zieleniną i 3 łyżkami bułki tartej,doprawić do smaku
Uformować okrągłe kotleciki,,obtoczyć w tartej bułce i usmażyć na oleju
Ja podaję je z sosem grzybowym lub pomidorowym i surówką. Z tej porcji wychodzi mi 7-8 kotlecików