Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne miesko na grilla.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8187
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1179
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8187
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1179
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Składniki
Mieso umyc,dokladnie osuszyc recznikiem papierowym.
Do oleju dodajemy przecier pomidorowy,przemieszac dodac,sok z pomidorów lub ketchup,wymieszac.Nastepnie dodac przecisniety czosnek,wymieszac.
Nastepnie dodajemy pozostale przyprawy,wszystko razem laczymy.
Do naczynia lub miski przekladamy mieso,smarujemy marynata dno,nastepnie mieso,znów mieso obracamy i smarujemy.
Zapraszam na filmik ,na krórym wszystko dokladnie jest pokazane.
Nastepnie przykrywamy wszystko folia spozywcza i przez 2 godz.zostawiamy w lodówce a najlepiej przez noc.SMACZNEGO!