Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne miesko na grilla.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 111
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 111
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
Mieso umyc,dokladnie osuszyc recznikiem papierowym.
Do oleju dodajemy przecier pomidorowy,przemieszac dodac,sok z pomidorów lub ketchup,wymieszac.Nastepnie dodac przecisniety czosnek,wymieszac.
Nastepnie dodajemy pozostale przyprawy,wszystko razem laczymy.
Do naczynia lub miski przekladamy mieso,smarujemy marynata dno,nastepnie mieso,znów mieso obracamy i smarujemy.
Zapraszam na filmik ,na krórym wszystko dokladnie jest pokazane.
Nastepnie przykrywamy wszystko folia spozywcza i przez 2 godz.zostawiamy w lodówce a najlepiej przez noc.SMACZNEGO!