Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne smaczne , które w mig znikają z talerza.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30837
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3602
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3416
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1103
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30837
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3602
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3416
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1103
Składniki
Mięso doprawić solą , pieprzem, przyprawą do mięsa mielonego. Ser feta pokruszyć. Pomidory, oliwki pokroić w kostkę, dodać do mięsa, wbić jajko.
Dokładnie wymieszać , uformować kotleciki, obtoczyć w tartej bułce, umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 190 stopni, wstawić i piec 30 minut , na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.