Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Indyk na ostro"
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 246
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1326
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4160
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1143
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 246
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1326
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4160
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1143
Składniki
Mięso umyj, osusz. Natrzyj masłem, oprósz solą, pieprzem, papryką, czosnkiem oraz posiekanym chili. Posyp ziołami.
Mięso włóż do natłuszczonej olejem i masłem brytfanki. Podlej niewielką ilością wody (mięso polewaj też w trakcie pieczenia).
Piecz 60 minut w temp. 180°C. Mięso wyjmij, pokrój. Do sosu wlej śmietanę. Przypraw.
<strong>Przepis nadesłała Maria Koper z Koronowa</strong>Źródło: Takie jest życie