Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj niedziela i powinien być rosół i np schabowy. Ja proponuję trochę zdrowia i zapraszam na indyka, a jak to zrobić to zapraszam poniżej,
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 863
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2840
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 946
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1692
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14606
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 863
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2840
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 946
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1692
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14606
Składniki
Mięso z indyka jest bardzo zdrowe zwiera dużo witamin, a przygotowane w taki sposób jak ja proponuję robi bardzo dużo dobrego dla naszego organizmu.
Z całości mięsa wykrajamy kotleciki lub inne kształty o grubości takiej jak nam odpowiada. Ważnym jest, że te kotleciki będziemy obrabiać termicznie bardzo krótko. Mięso obsypujemy ulubionymi ziołami u mnie to sól, pieprz,
Warzywa myjemy obieramy i obsypujemy ziołami i wkładamy do parowara. Warzywa twarde kładziemy na dolną półkę. Również wkładamy do parowara mięso indyka na górną półkę. Parowar nastawiamy na 25 minut nie więcej wtedy mięso będzie miękkie i soczyste a warzywa chrupiące. A teraz smacznego