Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj niedziela i powinien być rosół i np schabowy. Ja proponuję trochę zdrowia i zapraszam na indyka, a jak to zrobić to zapraszam poniżej,
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117824
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8276
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3076
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1983
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1473
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117824
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8276
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3076
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1983
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1473
Składniki
Mięso z indyka jest bardzo zdrowe zwiera dużo witamin, a przygotowane w taki sposób jak ja proponuję robi bardzo dużo dobrego dla naszego organizmu.
Z całości mięsa wykrajamy kotleciki lub inne kształty o grubości takiej jak nam odpowiada. Ważnym jest, że te kotleciki będziemy obrabiać termicznie bardzo krótko. Mięso obsypujemy ulubionymi ziołami u mnie to sól, pieprz,
Warzywa myjemy obieramy i obsypujemy ziołami i wkładamy do parowara. Warzywa twarde kładziemy na dolną półkę. Również wkładamy do parowara mięso indyka na górną półkę. Parowar nastawiamy na 25 minut nie więcej wtedy mięso będzie miękkie i soczyste a warzywa chrupiące. A teraz smacznego