Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk pieczony w warzywach
Artykuł sponsorowany
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 297
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2232
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2629
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 614
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 297
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2232
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2629
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 614
Składniki
Piersi z indyka doprawić solą, pieprzem i granulowanym czosnkiem. Dynię pokroić w kostkę, paprykę w paski, pietruszkę w talarki.
Mięso i warzywa oraz gałązki rozmarynu umieścić w rękawie do pieczenia, zawiązać.
Rozgrzać urządzenie Airfryer do temperatury 175 stopni.
Do rozgrzanego urządzenia włożyć rękaw do pieczenia z zawartością podwijając folię maksymalnie pod spód. Ustawić czas na 40 minut, wsunąć kosz i kontynuować pieczenie do momentu aż urządzenie wyemituje sygnał dźwiękowy.
Ostrożnie rozciąć rękaw i wyciągnąć zawartość na talerz. Podawać na ciepło.