Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie napiszemy nic więcej niż MMMMM! <3
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1784
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 452
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21932
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1784
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 452
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21932
Składniki
Mięso z uda indyka nacieramy solą, pieprzem i przyprawą do drobiu. Wstawiamy na noc do lodówki. Mięso przekładamy do naczynia żaroodpornego, zalewamy winem i wodą, dodajemy posiekane cebule, śliwki i wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 190°C. Mięso wyciągamy, grillujemy. Sos przecedzamy, zagęszczamy mąką ziemniaczaną.