Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla amatorów kwaskowatych potrawek mięsnych
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 50
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 150
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2825
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4197
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 50
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 150
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2825
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4197
Składniki
Indyka pokroić w drobną kostkę, posolić, opruszyć mąką i obsmażyć na złoto na oleju.
Dodać do gara ogórki pokrojone w plasterki i drobno posiekany czosnek , podlać odrobiną wody i dusić ok 10 min. Następnie dodać pomidory ( pokrojone byle jak bo i tak się rozpadaja), doprawić i gotować ok, 5 min,
Dodać osączona cieciorkę i zagotowac. Pyszne danie gotowe do spożycia - polecam z ryżem.Smacznego