Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla amatorów kwaskowatych potrawek mięsnych
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 965
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 965
Składniki
Indyka pokroić w drobną kostkę, posolić, opruszyć mąką i obsmażyć na złoto na oleju.
Dodać do gara ogórki pokrojone w plasterki i drobno posiekany czosnek , podlać odrobiną wody i dusić ok 10 min. Następnie dodać pomidory ( pokrojone byle jak bo i tak się rozpadaja), doprawić i gotować ok, 5 min,
Dodać osączona cieciorkę i zagotowac. Pyszne danie gotowe do spożycia - polecam z ryżem.Smacznego