Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla amatorów kwaskowatych potrawek mięsnych
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 186
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 468
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 186
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 468
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Składniki
Indyka pokroić w drobną kostkę, posolić, opruszyć mąką i obsmażyć na złoto na oleju.
Dodać do gara ogórki pokrojone w plasterki i drobno posiekany czosnek , podlać odrobiną wody i dusić ok 10 min. Następnie dodać pomidory ( pokrojone byle jak bo i tak się rozpadaja), doprawić i gotować ok, 5 min,
Dodać osączona cieciorkę i zagotowac. Pyszne danie gotowe do spożycia - polecam z ryżem.Smacznego