Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i lekkie danie obiadowe.
Rurki kokosowe to wyjątkowa odmiana deseru, który w podstawowej wersji wielu...
Odsłon: 795
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 3001
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 311
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 185
Rurki kokosowe to wyjątkowa odmiana deseru, który w podstawowej wersji wielu...
Odsłon: 795
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 3001
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 311
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 185
Składniki
Warzywa i pierś kroi się w paski. Na patelni niespiesznie rumieni się cebulę, potem podkręca się ogień i dodaje się pierś. Gdy pierś się przysmaży można dodać cukinię i paprykę. Gdy one się przysmażą wlewa się passatę lub dodaje się obrane pomidory. Pomidory powinny zrobić się pomarańczowe. Całość podlewa się wodą i przyprawia oregano, bazylią , solą i pieprzem. Sos można zagęścić mąką rozrobioną w wodzie. Miałam świeżą bazylię, więc dodałam ją na talerzu. Podałam z ryżem z kurkumą dla koloru i zdrowia.
Smacznego :)