Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6964
Polecam.
Odsłon: 114
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5271
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2406
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6964
Polecam.
Odsłon: 114
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5271
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2406
Składniki
Mięso opłukac, obrać z błon, pokroić na nieduże kawałki. Obsmazyć na maśle przez kilka minut, dodać pokrojoną w 16-stki cebulę. Dusić przez ok. 5 minut. Posolić, popieprzyć. Wrzucić obrane, pokrojone w ósemki jabłka, wlać wino, posypac majerankiem, Poddusić tak, aby jabłka były na wpół miekkie.
Podawać z ziemniakami puree albo z bagietką.
Smacznego :D