Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7993
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 344
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3417
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 621
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7993
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 344
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3417
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 621
Składniki
Mięso opłukac, obrać z błon, pokroić na nieduże kawałki. Obsmazyć na maśle przez kilka minut, dodać pokrojoną w 16-stki cebulę. Dusić przez ok. 5 minut. Posolić, popieprzyć. Wrzucić obrane, pokrojone w ósemki jabłka, wlać wino, posypac majerankiem, Poddusić tak, aby jabłka były na wpół miekkie.
Podawać z ziemniakami puree albo z bagietką.
Smacznego :D