Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21349
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 98
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21349
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 98
Składniki
Mięso opłukac, obrać z błon, pokroić na nieduże kawałki. Obsmazyć na maśle przez kilka minut, dodać pokrojoną w 16-stki cebulę. Dusić przez ok. 5 minut. Posolić, popieprzyć. Wrzucić obrane, pokrojone w ósemki jabłka, wlać wino, posypac majerankiem, Poddusić tak, aby jabłka były na wpół miekkie.
Podawać z ziemniakami puree albo z bagietką.
Smacznego :D