Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4254
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2540
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1686
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11190
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4254
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2540
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1686
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11190
Składniki
Mięso opłukac, obrać z błon, pokroić na nieduże kawałki. Obsmazyć na maśle przez kilka minut, dodać pokrojoną w 16-stki cebulę. Dusić przez ok. 5 minut. Posolić, popieprzyć. Wrzucić obrane, pokrojone w ósemki jabłka, wlać wino, posypac majerankiem, Poddusić tak, aby jabłka były na wpół miekkie.
Podawać z ziemniakami puree albo z bagietką.
Smacznego :D