Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z delikatnym mięsem z indyka w chińskim sosie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7949
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 326
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3279
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7949
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 326
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3279
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Pod koniec prużenia wlewamy sos sojowy i dokładamy pokrojoną w paseczki drobne paprykę oraz pokrojone brzoskwinie. 3. Dolewamy ½ szklanki soku z brzoskwiń, 10 minut prużymy.
4. Fix do potraw chińskich rozrabiamy w dwóch szklankach wody i wlewamy do potrawy, chwilkę gotujemy.
5. Danie gotowe, podajemy z ryżem. 6. Smacznego.