Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z delikatnym mięsem z indyka w chińskim sosie
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 129
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2845
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2362
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 129
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2845
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2362
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Pod koniec prużenia wlewamy sos sojowy i dokładamy pokrojoną w paseczki drobne paprykę oraz pokrojone brzoskwinie. 3. Dolewamy ½ szklanki soku z brzoskwiń, 10 minut prużymy.
4. Fix do potraw chińskich rozrabiamy w dwóch szklankach wody i wlewamy do potrawy, chwilkę gotujemy.
5. Danie gotowe, podajemy z ryżem. 6. Smacznego.