Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulki wyszły smaczne i syte,polecam wypróbować:)
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1519
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1129
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 111
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 448
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 211
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1519
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1129
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 111
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 448
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 211
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować i wystudzić. Pora pokroić w kostkę i usmażyć na maśle,dodać pokrojonego w kostkę boczniaka i dwa ząbki czosnku. Smażyć około 15min.Pod koniec dodać natkę pietruszki i doprawić do smaku,pieprzem,curry,solą i maggim. Wystudzone boczniaki i kaszę dać do miski,dodać jajko,bułkę tartą i formować mokrymi rękoma kulki. Obtaczać je w tartej bułce i kłaść na rozgrzany tłuszcz,smażyć z dwóch stron.Odsączyc na ręczniku papierowym. Podawac na ciepło z dodatkiem kiszonej domowej kapusty.
Smacznego życzę!