Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roztapiamy masło i wrzucamy krewetki. Smażymy przez 2-3 minut. Po ich podsmażeniu dodajemy roztrzepane jajka, Śmietankę Łaciatą i dokładnie mieszamy. Gdy jajecznica jest już prawie gotowa, dodajemy do niej pokrojony szczypior, mieszamy i podajemy.
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17319
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 342
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3666
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 120
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 169
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17319
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 342
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3666
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 120
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 169
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 98
Składniki
Krewetki rozmrażamy w zimnej wodzie przez kilka minut. Następnie wyjmujemy je z wody i posypujemy solą oraz pieprzem. Roztapiamy masło i wrzucamy krewetki. Smażymy przez 2-3 minut. Po ich podsmażeniu dodajemy roztrzepane jajka, Śmietankę Łaciatą i dokładnie mieszamy.
Gdy jajecznica jest już prawie gotowa, dodajemy do niej pokrojony szczypior, mieszamy i podajemy.