Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roztapiamy masło i wrzucamy krewetki. Smażymy przez 2-3 minut. Po ich podsmażeniu dodajemy roztrzepane jajka, Śmietankę Łaciatą i dokładnie mieszamy. Gdy jajecznica jest już prawie gotowa, dodajemy do niej pokrojony szczypior, mieszamy i podajemy.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2514
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1897
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1650
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1586
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2514
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1897
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1650
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1586
Składniki
Krewetki rozmrażamy w zimnej wodzie przez kilka minut. Następnie wyjmujemy je z wody i posypujemy solą oraz pieprzem. Roztapiamy masło i wrzucamy krewetki. Smażymy przez 2-3 minut. Po ich podsmażeniu dodajemy roztrzepane jajka, Śmietankę Łaciatą i dokładnie mieszamy.
Gdy jajecznica jest już prawie gotowa, dodajemy do niej pokrojony szczypior, mieszamy i podajemy.