Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla leniuchów, proste i szybkie w przygotowaniu. Polecam :)
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18466
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30611
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29353
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18466
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30611
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29353
Składniki
Surówka z pomidorów: Wymyty pomidor kroimy w kostkę lub plastry, dodajemy drobno pokrojoną cebulę, przyprawiamy pieprzem ziołowym i solą, mieszamy, dodajemy śmietanę gęstą i ponownie mieszamy.
Wykonanie dania: Wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie.
W między czasie smażymy na gorącym tłuszczu jajka na sadzono. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Ugotowane ziemniaki odcedzamy z wody i odparowujemy i wkładamy na talerz razem z usmażonymi jajkami i wcześniej zrobioną surówką z pomidorów. Smacznego!!!