Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka ugotowane na twardo podane z ziemniakami, polane sosem musztardowym, oraz z sałatką i papryczkami czereśniowymi.
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5032
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5876
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18976
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7343
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30993
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5032
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5876
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18976
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7343
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30993
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki.
Zagotowujemy bulion, dodajemy musztardę, mieszamy. Mąkę mieszamy ze śmietaną i odrobiną bulionu. Rozmieszaną mąkę wlewamy do sosu i mieszamy. Gotujemy do momentu zgęstnienia sosu.
W między czasie gotujemy ziemniaki.
Jajka kroimy na połówki podajemy z ziemniakami polane sosem, oraz z sałatą i papryczkami. Smacznego!!!