Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka ugotowane na twardo podane z ziemniakami, polane sosem musztardowym, oraz z sałatką i papryczkami czereśniowymi.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2401
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 501
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 849
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2401
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 501
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 849
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki.
Zagotowujemy bulion, dodajemy musztardę, mieszamy. Mąkę mieszamy ze śmietaną i odrobiną bulionu. Rozmieszaną mąkę wlewamy do sosu i mieszamy. Gotujemy do momentu zgęstnienia sosu.
W między czasie gotujemy ziemniaki.
Jajka kroimy na połówki podajemy z ziemniakami polane sosem, oraz z sałatą i papryczkami. Smacznego!!!