Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie w przygotowaniu danie.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11609
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 78
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8053
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1117
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11609
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 78
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8053
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1117
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, ugotowane obieramy ze skorupki i kroimy na połówki. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy w rondelku do jej zeszklenia. W słoiczku rozbijamy w 250 ml bulionu warzywnego 2 łyżki mąki i wlewamy do zeszklonej cebuli cały czas mieszając do połączenia się składników. Dodajemy drobno pokrojoną natkę pietruszki i lubczyku, musztardę i sok z cytryny, mieszamy. Doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na małym ogniu kilka minut. W między czasie gotujemy ziemniaki. Jajka podajemy z ziemniakami, sosem i ogórkiem marynowanym. Smacznego !!!