Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeby ugotować czerwone buraki to należy wybrać wszystkie o jednakowej wielkości.
Bardzo prosta i szybka w przygotowaniu przystawka (o ile nie liczymy czasu pi...
Odsłon: 697
Pasta, która nada się jako dodatek do mięs, warzyw, kanapek lub dpi do kraker...
Odsłon: 751
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3717
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 218
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3717
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 218
Składniki
Buraki o jednakowej wielkości ,myjemy i wrzucamy do garnka, zakrywamy zimną wodą ,na tyle, aby zakryły nasze buraki całkowicie i wody musi być ponad nasze buraki. Woda podczas gotowania odparuje ,dlatego należy więcej jej wlać do garnka. Czas gotowania zależy od wielkości buraków i wacha się od 30 do 60 minut. Wody nie solimy. Gotujemy przykryte. Sprawdzamy patyczkiem od szaszłyków jeśli miękko wchodzi to znaczy, ze buraki są ugotowane. Ugotowane buraki wyciągamy na talerz i pozostawiamy do całkowitego ostudzenia.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Dania główne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Pierogi lubelskie
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować mój sprawdzony przepis na wielkanocną...
Odsłon: 106
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Polecam bardzo smaczne danie z gotowanych kawałków kurczaka , które po ugotow...
Odsłon: 134