Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często po usmażeniu ryby ,mamy taki nieprzyjemny zapach ,który rozchodzi się po całym mieszkaniu, ze domownicy uciekają z domu. Zdradzę ci sekret, co należy zrobić, aby tego uniknąć. Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu na moim kanale na YouTube.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 474
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 474
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
Ten sposób przygotowywania filetów z dorsza czy innej ryby jest bardzo zdrowy. Potrzebny nam będzie papier do pieczenia jeden arkusz. Rybę pokrojoną w mniejsze kawałki, solimy i pieprzymy. Papier lekko zmaczamy pod bieżącą wodą, wykręcamy i kładziemy na naszą patelnię. Na patelnie kładziemy nasze filety z rybne i polewamy leciutko olejem ,ale nie jest to konieczne. Smażymy na średnim ogniu. Jak ryba zmienia kolor na biały, wówczas rybę przekręcamy na drugą stronę. Tak przygotowane filety rybne używam do zrobienia ryby po grecku lub podaję na obiad z ziemniaczkami i surówką. Rybę wówczas skrapiam cytryną i polewam oliwą z oliwek. Jest to bardzo dobry sposób przygotowywania ryby ,aby uniknąć smrodu w domu. Zapraszam do obejrzenia filmu.