Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od tego, czym rozpalimy na grillu może zależeć jakość tego, co przyrządzimy! Brykiety są dobrą formą rozpałki, nie wpłyną na smak i zapach jedzenia. Rozpalają się wolniej niż płynne rozpałki, ale chyba nikomu się tak przy grillowaniu nie spieszy ;) Rozpałki w płynie są łatwe i szybkie, ale mogą zmienić zapach i smak potraw. Jeśli już musi być płynna, to trzeba ją powąchać, jak pachnie. Tych śmierdzących lepiej nie wykorzystywać do grilla. Nie można rozpalać grilla śmieciami, oczywiście, ale to chyba wszyscy wiedzą ;) Fot. pegwinn/flickr.com
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16888
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 498
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16888
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 498
Składniki