Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od tego, czym rozpalimy na grillu może zależeć jakość tego, co przyrządzimy! Brykiety są dobrą formą rozpałki, nie wpłyną na smak i zapach jedzenia. Rozpalają się wolniej niż płynne rozpałki, ale chyba nikomu się tak przy grillowaniu nie spieszy ;) Rozpałki w płynie są łatwe i szybkie, ale mogą zmienić zapach i smak potraw. Jeśli już musi być płynna, to trzeba ją powąchać, jak pachnie. Tych śmierdzących lepiej nie wykorzystywać do grilla. Nie można rozpalać grilla śmieciami, oczywiście, ale to chyba wszyscy wiedzą ;) Fot. pegwinn/flickr.com
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Składniki