Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od tego, czym rozpalimy na grillu może zależeć jakość tego, co przyrządzimy! Brykiety są dobrą formą rozpałki, nie wpłyną na smak i zapach jedzenia. Rozpalają się wolniej niż płynne rozpałki, ale chyba nikomu się tak przy grillowaniu nie spieszy ;) Rozpałki w płynie są łatwe i szybkie, ale mogą zmienić zapach i smak potraw. Jeśli już musi być płynna, to trzeba ją powąchać, jak pachnie. Tych śmierdzących lepiej nie wykorzystywać do grilla. Nie można rozpalać grilla śmieciami, oczywiście, ale to chyba wszyscy wiedzą ;) Fot. pegwinn/flickr.com
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2257
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101825
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6230
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2257
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101825
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6230
Składniki