Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od tego, czym rozpalimy na grillu może zależeć jakość tego, co przyrządzimy! Brykiety są dobrą formą rozpałki, nie wpłyną na smak i zapach jedzenia. Rozpalają się wolniej niż płynne rozpałki, ale chyba nikomu się tak przy grillowaniu nie spieszy ;) Rozpałki w płynie są łatwe i szybkie, ale mogą zmienić zapach i smak potraw. Jeśli już musi być płynna, to trzeba ją powąchać, jak pachnie. Tych śmierdzących lepiej nie wykorzystywać do grilla. Nie można rozpalać grilla śmieciami, oczywiście, ale to chyba wszyscy wiedzą ;) Fot. pegwinn/flickr.com
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 765
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22806
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15218
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4915
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45784
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 765
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22806
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15218
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4915
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45784
Składniki