Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Została Ci resztka sera, którego bok już jest suchy i twardy? Możesz go jeszcze wykorzystać!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2303
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4395
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1324
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 309
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2303
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4395
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1324
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 309
Składniki
Suche skórki serowe można dodać do zup lub bulionów warzywnych i mięsnych. Nada to potrawom wyrazistszy smak! Fot. 123RF/Picsel