Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Została Ci resztka sera, którego bok już jest suchy i twardy? Możesz go jeszcze wykorzystać!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11967
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16495
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5307
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11967
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16495
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5307
Składniki
Suche skórki serowe można dodać do zup lub bulionów warzywnych i mięsnych. Nada to potrawom wyrazistszy smak! Fot. 123RF/Picsel