Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawiam Wam banalny sposób na przyrządzenie kruszonki do ciasta. Przepis jest wprost błyskawiczny i nawet nie trzeba przy nim brudzić rąk.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1255769
Tarta serowo-brokułowa to znakomita propozycja na obiad dla dwojga. Warto prz...
Odsłon: 2919
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1255769
Tarta serowo-brokułowa to znakomita propozycja na obiad dla dwojga. Warto prz...
Odsłon: 2919
Składniki
Składniki: 100 g mąki 50 g cukru pudru 50 g roztopionego masła
Wykonanie: Mąkę i cukier puder wsypujemy do miski i łączymy za pomocą widelca. Następnie wlewamy roztopione masło i mieszamy do uzyskania okruchów. Gotową kruszonkę wkładamy do zamrażalnika na min. 30 min.