Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawiam Wam banalny sposób na przyrządzenie kruszonki do ciasta. Przepis jest wprost błyskawiczny i nawet nie trzeba przy nim brudzić rąk.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14114
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1631
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16085
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6469
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14114
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1631
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16085
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6469
Składniki
Składniki: 100 g mąki 50 g cukru pudru 50 g roztopionego masła
Wykonanie: Mąkę i cukier puder wsypujemy do miski i łączymy za pomocą widelca. Następnie wlewamy roztopione masło i mieszamy do uzyskania okruchów. Gotową kruszonkę wkładamy do zamrażalnika na min. 30 min.