Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19301
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13063
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232167
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19301
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13063
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232167
Składniki
Kotlety sojowe mielone zalać wodą (wg przepisu na opakowaniu). Następnie poczekać około 10 minut, aż woda się wchłonie i powstanie gęsty farsz.
Tak przyrządzony farsz przekładamy na mocno rozgrzaną patelnię i podsmażamy na 2-3 łyżkach oleju. Zmniejszamy ogień.
Po kilku minutach dodajemy sos słodko - kwaśny i mieszamy smażąc dalej na małym ogniu.
Tak przyrządzony sos podajemy wg uznania z makaronem lub ryżem. Pyszności! Polecam :)
Smacznego!