Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Kotlety sojowe mielone zalać wodą (wg przepisu na opakowaniu). Następnie poczekać około 10 minut, aż woda się wchłonie i powstanie gęsty farsz.
Tak przyrządzony farsz przekładamy na mocno rozgrzaną patelnię i podsmażamy na 2-3 łyżkach oleju. Zmniejszamy ogień.
Po kilku minutach dodajemy sos słodko - kwaśny i mieszamy smażąc dalej na małym ogniu.
Tak przyrządzony sos podajemy wg uznania z makaronem lub ryżem. Pyszności! Polecam :)
Smacznego!