Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaczki nie trzeba chyba nikomu polecać, w szczególności w tak aksamitnym sosie:)
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 67
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2365
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 67
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2365
Składniki
Piersi nacinamy od strony skórki w szachownicę. Nacieramy przyprawami i odstawiamy (jeśli mamy tyle czasu). Następnie smażymy z obu stron.
Sos przygotowujemy w innym rondelku. Konfiturę, miód, cukier, sok - podgrzewamy i mieszamy, żeby dokładnie wymieszać. Można zagęścić mąką ziemniaczaną:)
Usmażoną pierś kroimy w plasterki i polewamy sosem. Najlepiej smakuje ten zestaw z kluskami:)