Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7987
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 269
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 105
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2165
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 675
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7987
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 269
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 105
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2165
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 675
Składniki
napierw przygotowujemy farsz, dwie torebki ryzu gotowanego w wodzie z kurkumą mieszamy z uprzednio usmażoną wątróbką drobiową i grzybkami, wczesniej grzybki moczymy 2 godziny w wodzie,wszystko na patelni doprawiamy solą , pieprzem i natką pietruszki. farsz wkladamy do kaczki zaszywamy ją i wladamy do piekarnika na 2 godz.temp.180 stopni-kaczka powina być w brytfance bez przykrycia, brytfankę smarujemy olejem