Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6357
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 213
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6357
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 213
Składniki
napierw przygotowujemy farsz, dwie torebki ryzu gotowanego w wodzie z kurkumą mieszamy z uprzednio usmażoną wątróbką drobiową i grzybkami, wczesniej grzybki moczymy 2 godziny w wodzie,wszystko na patelni doprawiamy solą , pieprzem i natką pietruszki. farsz wkladamy do kaczki zaszywamy ją i wladamy do piekarnika na 2 godz.temp.180 stopni-kaczka powina być w brytfance bez przykrycia, brytfankę smarujemy olejem