Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kaczka po chińsku"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3437
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 294
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6871
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 312
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3437
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 294
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6871
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 312
Składniki
Mięso pokrój, zalej po łyżce sosu sojowego, octu, oleju, miodu. Posól. Odłóż na noc do lodówki. Usmaż na oleju, podlej wodą, duś do miękkości.
Makaron sojowy zalej wrzątkiem, odstaw. Warzywa usmaż. Sezam upraż na suchej patelni. Mięso podawaj z makaronem, warzywami i sezamem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień