Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kaczka po chińsku"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5158
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34457
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2115
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113792
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5158
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34457
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2115
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113792
Składniki
Mięso pokrój, zalej po łyżce sosu sojowego, octu, oleju, miodu. Posól. Odłóż na noc do lodówki. Usmaż na oleju, podlej wodą, duś do miękkości.
Makaron sojowy zalej wrzątkiem, odstaw. Warzywa usmaż. Sezam upraż na suchej patelni. Mięso podawaj z makaronem, warzywami i sezamem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień