Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kaczka po chińsku"
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 474
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 474
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
Mięso pokrój, zalej po łyżce sosu sojowego, octu, oleju, miodu. Posól. Odłóż na noc do lodówki. Usmaż na oleju, podlej wodą, duś do miękkości.
Makaron sojowy zalej wrzątkiem, odstaw. Warzywa usmaż. Sezam upraż na suchej patelni. Mięso podawaj z makaronem, warzywami i sezamem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień