Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki, prosty sposób na pyszny dodatek do mięsa. Kalafior zapiekany w sosie. Może również stanowić samodzielne danie, ponieważ sos jest z odrobiną mięsa mielonego.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12138
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1360
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12829
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4475
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12138
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1360
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12829
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4475
Składniki
1. Kalafior myjemy, dzielimy na mniejsze różyczki i układamy w naczyniu żaroodpornym, solimy. 2. Polewamy całość sosami Chili con Carne.
3. Pieczemy w piekarniku 35 minut w 180°C, pięć minut przed końcem pieczenia posypujemy startym na tarce o dużych oczach żółtym serem. 4. Gotowe 5. Smacznego.