Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim domu jest tradycja, że jak zostanie mam kotletów z obiadu, robi się kanapkę z jednego przekrojonego na pół następnego dnia. Tak właśnie było dzisiaj. Kotlety z wczorajszego obiadu były na śniadanie dzisiaj.
Nóż i deska do krojenia, talerzyki
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5690
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 112
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10861
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 52
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5690
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 112
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10861
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 52
Składniki
Chleb kroimy w kromki, bułkę kroimy na pół i smarujemy masłem. Kotlety kroimy albo w plasterki albo na pół.
Pomidor myjemy, kroimy w plastry, siekamy szczypior i układamy na połówce kotleta. Posypujemy szczypiorem. Solimy lekko i dodajemy pieprz.