Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim domu jest tradycja, że jak zostanie mam kotletów z obiadu, robi się kanapkę z jednego przekrojonego na pół następnego dnia. Tak właśnie było dzisiaj. Kotlety z wczorajszego obiadu były na śniadanie dzisiaj.
Nóż i deska do krojenia, talerzyki
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 108
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 1504
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 197
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 108
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 1504
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 197
Składniki
Chleb kroimy w kromki, bułkę kroimy na pół i smarujemy masłem. Kotlety kroimy albo w plasterki albo na pół.
Pomidor myjemy, kroimy w plastry, siekamy szczypior i układamy na połówce kotleta. Posypujemy szczypiorem. Solimy lekko i dodajemy pieprz.