Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim domu jest tradycja, że jak zostanie mam kotletów z obiadu, robi się kanapkę z jednego przekrojonego na pół następnego dnia. Tak właśnie było dzisiaj. Kotlety z wczorajszego obiadu były na śniadanie dzisiaj.
Nóż i deska do krojenia, talerzyki
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2028
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 431
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2028
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 431
Składniki
Chleb kroimy w kromki, bułkę kroimy na pół i smarujemy masłem. Kotlety kroimy albo w plasterki albo na pół.
Pomidor myjemy, kroimy w plastry, siekamy szczypior i układamy na połówce kotleta. Posypujemy szczypiorem. Solimy lekko i dodajemy pieprz.