Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim domu jest tradycja, że jak zostanie mam kotletów z obiadu, robi się kanapkę z jednego przekrojonego na pół następnego dnia. Tak właśnie było dzisiaj. Kotlety z wczorajszego obiadu były na śniadanie dzisiaj.
Nóż i deska do krojenia, talerzyki
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5907
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5907
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
Chleb kroimy w kromki, bułkę kroimy na pół i smarujemy masłem. Kotlety kroimy albo w plasterki albo na pół.
Pomidor myjemy, kroimy w plastry, siekamy szczypior i układamy na połówce kotleta. Posypujemy szczypiorem. Solimy lekko i dodajemy pieprz.