Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso z warzywami, można podać z ryżem, makaronem lub ziemniakami.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1211
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1211
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
        
        
                Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, doprawiamy solą, prużymy na rozgrzanym oleju do miękkości.
2. Cebulę obieramy, kroimy drobno, dodajemy do mięsa.
3. Warzywa marchew, pietruszkę, selera obieramy i kroimy drobno. 4. Dodajemy do mięsa.
5. Wlewamy fasolkę łącznie z zalewą.
6. Paprykę obieramy z nasienia, drobno kroimy łączymy z mięsem.
7. Doprawiamy papryką.
8. Mąkę mieszamy z odrobiną wody i wlewamy do sosu, chwilę gotujemy.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.