Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
* mięso gotujemy z przyprawami 15 minut * następnie dodajemy warzywa kapustę drobno pokrojone * wrzucamy kostki smakowe i ziemniaki w całości * gotujemy do miękkości i dodajemy posiekany koper i natkę * można dodać śmietanę jeśli ktoś lubi.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Jagoda50 11 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
Pyszna ta kapuścianka.4 Kto głosował? | Odpowiedz

klaudyna1957 21 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
bardzo mi miło,że smakowało.pozdrawiam4 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 21 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
pycha, jeszcze raz pycha4 Kto głosował? | Odpowiedz

klaudyna1957 15 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
na pewno bedzie bardzo dobre.4 Kto głosował? | Odpowiedz

Tosca 13 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Właśnie coś podobnego zamierzam jutro zrobić, ale na kurczakowym rosole... :)4 Kto głosował? | Odpowiedz