Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie na obiad na mroźne dni.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 82
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1167
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 82
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1167
Składniki
Wykonanie: Z kapusty odcisnąć sok (odstawić). Do kapusty wlać 1,5 litra wody, doprawić solą i kminkiem do smaku i ugotować do miękkości. W między czasie ugotować ziemniaki z dodatkiem soli. Cebulę posiekać i przysmażyć na tłuszczu, po czy dodać do kapusty, wlać odstawiony sok z kapusty, przyprawić pieprzem i włożyć pokrojoną kiełbasę. Chwilę podgotować i podawać z ziemniakami i pieczywem.