Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie na obiad na mroźne dni.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8082
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2749
Polecam.
Odsłon: 1311
Polecam.
Odsłon: 396
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8082
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2749
Polecam.
Odsłon: 1311
Polecam.
Odsłon: 396
Składniki
Wykonanie: Z kapusty odcisnąć sok (odstawić). Do kapusty wlać 1,5 litra wody, doprawić solą i kminkiem do smaku i ugotować do miękkości. W między czasie ugotować ziemniaki z dodatkiem soli. Cebulę posiekać i przysmażyć na tłuszczu, po czy dodać do kapusty, wlać odstawiony sok z kapusty, przyprawić pieprzem i włożyć pokrojoną kiełbasę. Chwilę podgotować i podawać z ziemniakami i pieczywem.