Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie na obiad na mroźne dni.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 581
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11786
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 581
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11786
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Składniki
Wykonanie: Z kapusty odcisnąć sok (odstawić). Do kapusty wlać 1,5 litra wody, doprawić solą i kminkiem do smaku i ugotować do miękkości. W między czasie ugotować ziemniaki z dodatkiem soli. Cebulę posiekać i przysmażyć na tłuszczu, po czy dodać do kapusty, wlać odstawiony sok z kapusty, przyprawić pieprzem i włożyć pokrojoną kiełbasę. Chwilę podgotować i podawać z ziemniakami i pieczywem.