Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne danie Babci Stefci.
Gołąbki robione z kapusty włoskiej, której liści na koniec duszenia mają smak...
Odsłon: 12902
Piwo deserowe z galaretek, bezalkoholowe. Polecam nawet dla kierowców i małyc...
Odsłon: 79
Dzisiejsza zapiekanka przygotowana na obiad. Zapiekanka z ziemniaków, kiełbas...
Odsłon: 193
Jako, że pięknie dziś tak słońce świeciło pięknie za oknem .... Hiszpańskie m...
Odsłon: 42
Piwo deserowe z galaretek, bezalkoholowe. Polecam nawet dla kierowców i małyc...
Odsłon: 79
Dzisiejsza zapiekanka przygotowana na obiad. Zapiekanka z ziemniaków, kiełbas...
Odsłon: 193
Jako, że pięknie dziś tak słońce świeciło pięknie za oknem .... Hiszpańskie m...
Odsłon: 42
Składniki
Wykonanie: Kapustę opłukać, drobno posiekać, zalać 2 szklankami wody i ugotować do miękkości z przyprawami. Grzyby wcześniej namoczyć i również ugotować w tej samej wodzie do miękkości. Z 2 łyżek masła i mąki zarobić zasmażkę, a na pozostałym maśle usmażyć posiekaną cebulę. Makaron ugotować w osolonej wodzie aldente. Ugotowane grzyby drobno pokroić i dodać z wywarem grzybowym do kapusty. Kapustę wymieszać z zasmażką, przyprawami do smaku i przysmażyć i odparować. Przygotowane muszelki nadziewać kapustą, posypać startym serem i zapiec w piekarniku aż ser się rozpuści. Podawać z czerwonym barszczem na ciepło.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Roladki z masłem i pieczarkami
Dania główne
Mini Tortille
Dania główne
Zapiekanka ziemniaczana
Dania główne
Włoski gulasz wołowy
Roladki z masłem i pieczarkami
Poszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przyg...
Odsłon: 144
Mini Tortille
Jako, że pięknie dziś tak słońce świeciło pięknie za oknem .... Hiszpańskie m...
Odsłon: 42