Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna podstawa do surówek
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 555
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 681
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 180
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 555
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 681
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 180
Składniki
Kapustę posiekać i wymieszać z wodą, solą, cukrem, octem oraz oliwą, przykryć i wstawić do lodówki. Po 12 godzinach można już z tak przygotowanej kapusty robić ulubione surówki. Zaletą tego przepisu jest to, że zawsze mamy pod ręką świeżą kwaszoną kapustę do surówek, bo może ona stać w lodówce przez kilka tygodni.