Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna podstawa do surówek
Pomysł na piątkowy obiad. Kotlety nie wymagają ziemniaków, bo je zawierają w...
Odsłon: 154
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 610
To przepis na sernik bez spodu, z sera z wiaderka, na szybko. Jest maślany i...
Odsłon: 2989
Kruche ciasta z owocami są łatwe do zrobienia i bardzo smaczne. Polecam.
Odsłon: 325
Pychota. Polecam.
Odsłon: 572
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce do...
Odsłon: 88
Pomysł na piątkowy obiad. Kotlety nie wymagają ziemniaków, bo je zawierają w...
Odsłon: 154
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 610
To przepis na sernik bez spodu, z sera z wiaderka, na szybko. Jest maślany i...
Odsłon: 2989
Kruche ciasta z owocami są łatwe do zrobienia i bardzo smaczne. Polecam.
Odsłon: 325
Pychota. Polecam.
Odsłon: 572
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce do...
Odsłon: 88
Składniki
Kapustę posiekać i wymieszać z wodą, solą, cukrem, octem oraz oliwą, przykryć i wstawić do lodówki. Po 12 godzinach można już z tak przygotowanej kapusty robić ulubione surówki. Zaletą tego przepisu jest to, że zawsze mamy pod ręką świeżą kwaszoną kapustę do surówek, bo może ona stać w lodówce przez kilka tygodni.