Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna podstawa do surówek
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11256
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11802
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1622
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11256
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11802
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1622
Składniki
Kapustę posiekać i wymieszać z wodą, solą, cukrem, octem oraz oliwą, przykryć i wstawić do lodówki. Po 12 godzinach można już z tak przygotowanej kapusty robić ulubione surówki. Zaletą tego przepisu jest to, że zawsze mamy pod ręką świeżą kwaszoną kapustę do surówek, bo może ona stać w lodówce przez kilka tygodni.