Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami, konserwą tyrolską domowej roboty z pokrojoną natką pietruszki i kopru.
Kawałki mięsa duszone młodej kapuście z marchewką. Warzywa nadają słodkawego...
Odsłon: 35
Szybkie i sycące danie, które idealnie sprawdzi się na biwak. Jajecznica jest...
Odsłon: 30
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 16
Kawałki mięsa duszone młodej kapuście z marchewką. Warzywa nadają słodkawego...
Odsłon: 35
Szybkie i sycące danie, które idealnie sprawdzi się na biwak. Jajecznica jest...
Odsłon: 30
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 16
Składniki
W litrze wody gotujemy pokrojone w kostkę ziemniaki, marchewki, liście laurowe i ziele angielskie. Podczas gotowania dodajemy pokrojone w kostkę konserwy tyrolskie. W między czasie szatkujemy grubiej kapustę i dodajemy do garnka. Gotujemy do miękkości kapusty, ziemniaków i marchwi. Podczas gotowania dodajemy pokrojoną natkę pietruszki, koper i lubczyk, lubczyku dajemy tyle ile kto lubi. Całość gotujemy jeszcze kilka minut. Gotową kapustę podajemy na gorąco z pieczywem, najlepiej domowego wypieku. Smacznego !!!