Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kapusta włoska z mięsem mielonym"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 974
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 199
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 974
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 199
Składniki
Przepis przysłała Anna Dudys z Lipowej
Kapustę włóż do wrzącej, osolonej wody, gotuj 10 min. Ostudź. Wierzch odetnij, liście ze środka wydrąż. Poszatkuj je, podduś na maśle, przypraw do smaku.
Cebule i czosnek posiekaj. Marchewkę i pietruszkę zetrzyj na tarce. Warzywa podsmaż na oleju. Ostudź. Wyrób z podduszonymi liśćmi, mielonym mięsem i jajkami. Przypraw. Farszem napełnij kapustę, przykryj wierzchem. Włóż do garnka, wlej bulion. Duś ok. 45 min.Źródło: Chwila dla Ciebie