Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubie kapustę,a danie jest bardzo proste i smaczne
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1299
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113571
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1299
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113571
Składniki
do garnka wlać wodę,dodać kostki,liście laurowe,pokrojona marchew i ziele angielskie
kapuste pokroić w gruba kostkę,wrzucic do garnka i ugotować ,odcedzic i zostawić w garnku
makaron ugotowac al dente ,odcedzic i wlozyc do kapusty
boczek,kiełbase i cebulę usmażyć,przełozyc do garnka z kapusta i makaronem,dodac troche sosu sojowego,pieprzu i posiekany koper
wszystko dokładnie wymieszać i podawać
to danie mozna równiez zapiec ,przedtem posypując zółtym,tartym serem,ja jednak wolę bez sera