Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubie kapustę,a danie jest bardzo proste i smaczne
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 760
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5388
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8628
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17601
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 760
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5388
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8628
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17601
Składniki
do garnka wlać wodę,dodać kostki,liście laurowe,pokrojona marchew i ziele angielskie
kapuste pokroić w gruba kostkę,wrzucic do garnka i ugotować ,odcedzic i zostawić w garnku
makaron ugotowac al dente ,odcedzic i wlozyc do kapusty
boczek,kiełbase i cebulę usmażyć,przełozyc do garnka z kapusta i makaronem,dodac troche sosu sojowego,pieprzu i posiekany koper
wszystko dokładnie wymieszać i podawać
to danie mozna równiez zapiec ,przedtem posypując zółtym,tartym serem,ja jednak wolę bez sera