Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kapusta jest źródłem wielu witamin, składników mineralnych i błonnika, osobiście uwielbiam wszystkie rodzaje kapusty, tym razem kapusta w wersji wegetariańskiej, dla mnie jest samodzielnym daniem
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1220
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 238
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2250
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4318
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1220
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 238
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2250
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4318
Składniki
1. kapustę poszatkować (ja siekam dość grubo), zalać wodą , doprowadzić do wrzenia, gotować ok 5 min, odcedzić, 2. do kapusty dodać pokrojona w plasterki marchewkę, podlać gorącą wodą, dodać jarzynkę, dusić na wolnym ogniu, 3. na oleju podsmażyć pokrojona w plastry cebulę, dodać pokrojone pieczarki, dusić do odparowania wody, dodać do kapusty wraz z koncentratem pomidorowym, 4. pod koniec gotowania dodać koperek i natkę oraz doprawić wg własnego smaku, smacznego