Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie, które dochodzi w wonlowarze a Ty masz czas dla siebie.
Następna z moich wersji sałatki z tuńczyka. Sałatka może być użyta do kanapek...
Odsłon: 2335
Leciutki jak chmurka. Zrobisz go w kilka minut.
Odsłon: 386
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 53
Bardzo lubię kotlety mielone i często szukam pomysłu, by je urozmaicić. Poniż...
Odsłon: 110
Następna z moich wersji sałatki z tuńczyka. Sałatka może być użyta do kanapek...
Odsłon: 2335
Leciutki jak chmurka. Zrobisz go w kilka minut.
Odsłon: 386
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 53
Bardzo lubię kotlety mielone i często szukam pomysłu, by je urozmaicić. Poniż...
Odsłon: 110
Składniki
Kapustę poszatkować. Cebulę pokroić w półplasterki. Kiełbasę pokroić w półplasterki. Śliwki pokroić na drobniejsze kawałki (wielkość jak kto lubi) Wszystkie składniki przełożyć do wolnowaru. Dodać pomidory z puszki, wypłukać puszkę odrobiną wody i zawartość również dodać do wolnowaru. Doprawić solą, pieprzem, majerankiem i chili. ustawić na 5 godzin na duży ogień. W międzyczasie grzyby namoczyć w gorącej wodzie.
Po mniej więcej 1,5 godz. dodać do wolnowaru odsączone grzyby. Wszystko jeszcze raz wymieszać, przykryć i czekać, aż upłynie pozostały czas. Przed podaniem dodać poszatkowaną pietruszkę i wszystko razem wymieszać Podawać na gorąco. Śmacznego