Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla mnie super danie, zachęcam
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1104
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 388
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3276
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 754
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1104
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 388
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3276
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 754
Składniki
1. karkówkę pokroić na kotlety, posypać solą i pieprzem odstawić na kilka godz do lodówki, 2. kapustę obgotować przez 20 min, odcedzić, 3. cebulę pokroić w plasterki, poddusić na łyżce oleju, dodać pokrojone w plastry pieczarki, dusić do odparowania płynu, wymieszać z kapustą, dodać liść laurowy, doprawić solą i pieprzem, 4. kotlety obsmażyć na rumiano, 5. w naczyniu ułożyć warstwę kapusty na to kotlety, na wierzch wyłożyć kapustę, piec w piekarniku nagrzanym do 180 st do miękkości (ok 60 min, potrawę można przykryć folią aluminiową, żeby kapusta się nie przypiekła), podawać z ziemniakami lub pieczywem, smacznego