Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moje ulubione danie, goście też zawsze go zachwalają
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 207
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2559
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 207
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 226
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 207
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2559
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 207
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 226
Składniki
1. mięso umyć, pokroić na kotlety, posolić i popieprzyć, odstawić na godzine, 2. grzyby umyć, namoczyć, ugotować, pokroić (niezbyt drobno), 3. kapustę podgotować 10 min, odcedzić, 4. cebule posiekać, podsmazyć na oleju, dodać pokrojone grzyby, wymieszać z kapustą, doprawić solą, pieprzem i sosem sojowym, 5. kotlety podsmażyć na rumiano na oleju, 6. w naczyniu ułozyć cienką warstwę kapusty, na to kotlety, przykryć kapustą, polać kilkoma łyzkami wywaru z gotowania grzybów 7. naczynie przykryć folią, piec ok 80 min w 180 st, smacznego