Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moje ulubione danie, goście też zawsze go zachwalają
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 901
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5497
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8668
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17791
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 901
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5497
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8668
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17791
Składniki
1. mięso umyć, pokroić na kotlety, posolić i popieprzyć, odstawić na godzine, 2. grzyby umyć, namoczyć, ugotować, pokroić (niezbyt drobno), 3. kapustę podgotować 10 min, odcedzić, 4. cebule posiekać, podsmazyć na oleju, dodać pokrojone grzyby, wymieszać z kapustą, doprawić solą, pieprzem i sosem sojowym, 5. kotlety podsmażyć na rumiano na oleju, 6. w naczyniu ułozyć cienką warstwę kapusty, na to kotlety, przykryć kapustą, polać kilkoma łyzkami wywaru z gotowania grzybów 7. naczynie przykryć folią, piec ok 80 min w 180 st, smacznego