Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moje ulubione danie, goście też zawsze go zachwalają
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 360
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14946
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1791
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17420
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 360
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14946
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1791
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17420
Składniki
1. mięso umyć, pokroić na kotlety, posolić i popieprzyć, odstawić na godzine, 2. grzyby umyć, namoczyć, ugotować, pokroić (niezbyt drobno), 3. kapustę podgotować 10 min, odcedzić, 4. cebule posiekać, podsmazyć na oleju, dodać pokrojone grzyby, wymieszać z kapustą, doprawić solą, pieprzem i sosem sojowym, 5. kotlety podsmażyć na rumiano na oleju, 6. w naczyniu ułozyć cienką warstwę kapusty, na to kotlety, przykryć kapustą, polać kilkoma łyzkami wywaru z gotowania grzybów 7. naczynie przykryć folią, piec ok 80 min w 180 st, smacznego