Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem nic nie smakuje lepiej, niż soczyste mięso z grilla. Taki też jest ten karczek ,długo marynowany w ziołach. Polecam ...
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5537
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1024
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5132
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1455
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5537
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1024
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5132
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1455
Składniki
Karczek umyć, osuszyć i pokroić w plastry grubości ok. 0,5 cm. Do oliwy dodać wszystkie przyprawy i drobno skrojony czosnek-wymieszać. Mięso zanurzyć w marynacie i odstawić do lodówki na całą noc.
Piec na rozgrzanym grillu przez 10 min. z każdej strony. Podawać np. z chipsami ziemniaczanymi i brokułem z wody. Smacznego!