Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem nic nie smakuje lepiej, niż soczyste mięso z grilla. Taki też jest ten karczek ,długo marynowany w ziołach. Polecam ...
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3505
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 354
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1719
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3505
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 354
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1719
Składniki
Karczek umyć, osuszyć i pokroić w plastry grubości ok. 0,5 cm. Do oliwy dodać wszystkie przyprawy i drobno skrojony czosnek-wymieszać. Mięso zanurzyć w marynacie i odstawić do lodówki na całą noc.
Piec na rozgrzanym grillu przez 10 min. z każdej strony. Podawać np. z chipsami ziemniaczanymi i brokułem z wody. Smacznego!