Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,oryginalne,łatwe w przygotowaniu
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Kurki nadziewamy na wykałaczkę doprawić troszkę solą i pieprzem i lekko podgrillować (jak robimy w domu na obiad to można lekko podsmażyć na patelni)
Karczek doprawiamy solą pieprzem, smarujemy musztardą(można zastąpić musztardą "delikatesową"), kładziemy listki szałwii. Na to kładziemy plasterek szynki i sera.Na koniec grillowane kurki.
Tak przygotowany karczek składamy na pół i spinamy wykałaczkami.Grillujemy aż będzie miękki.Życzę smacznego
Taki karczek można również przyrządzić po za sezonem-na patelni lub w piekarniku.Po za sezonem używam kurek mrożonych(sama mrożę grzyby, nie kupuję)