Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i kruche mięso podkreślone smakiem suszonych pieczarek. Serdecznie polecam:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3860
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414814
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2403
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3860
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414814
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2403
Składniki
Umyty i wysuszony ręcznikiem papierowym karczek pokroić w plastry. Obtoczyć w mące i obsmażyć z dwóch stron. Na głębszej patelni usmażony karczek zalać wodą ,by był przykryty. Wrzucić dwie garści suszonych pieczarek,przykryć i gotować do miękkości mięsa i grzybków. Pod koniec dać posiekaną natkę oraz zrobić zaczepkę z łyżki mąki i zimnej wody,którą należy dolać do mięsa. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!