Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i kruche mięso podkreślone smakiem suszonych pieczarek. Serdecznie polecam:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1162
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 198
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2224
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4275
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1162
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 198
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2224
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4275
Składniki
Umyty i wysuszony ręcznikiem papierowym karczek pokroić w plastry. Obtoczyć w mące i obsmażyć z dwóch stron. Na głębszej patelni usmażony karczek zalać wodą ,by był przykryty. Wrzucić dwie garści suszonych pieczarek,przykryć i gotować do miękkości mięsa i grzybków. Pod koniec dać posiekaną natkę oraz zrobić zaczepkę z łyżki mąki i zimnej wody,którą należy dolać do mięsa. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!