Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i kruche mięso podkreślone smakiem suszonych pieczarek. Serdecznie polecam:)
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 570
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 239
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 37
Baza marchewkowa jest bardzo popularna w krajach byłego ZSRR. Często używa si...
Odsłon: 63
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 570
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 239
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 37
Baza marchewkowa jest bardzo popularna w krajach byłego ZSRR. Często używa si...
Odsłon: 63
Składniki
Umyty i wysuszony ręcznikiem papierowym karczek pokroić w plastry. Obtoczyć w mące i obsmażyć z dwóch stron. Na głębszej patelni usmażony karczek zalać wodą ,by był przykryty. Wrzucić dwie garści suszonych pieczarek,przykryć i gotować do miękkości mięsa i grzybków. Pod koniec dać posiekaną natkę oraz zrobić zaczepkę z łyżki mąki i zimnej wody,którą należy dolać do mięsa. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!