Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i kruche mięso podkreślone smakiem suszonych pieczarek. Serdecznie polecam:)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2811
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2811
Składniki
Umyty i wysuszony ręcznikiem papierowym karczek pokroić w plastry. Obtoczyć w mące i obsmażyć z dwóch stron. Na głębszej patelni usmażony karczek zalać wodą ,by był przykryty. Wrzucić dwie garści suszonych pieczarek,przykryć i gotować do miękkości mięsa i grzybków. Pod koniec dać posiekaną natkę oraz zrobić zaczepkę z łyżki mąki i zimnej wody,którą należy dolać do mięsa. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!