Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, soczysta karkówka duszona z cebulką. Danie w sam raz na zimowy obiad:)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 111
Dziś do pracy.
Odsłon: 133
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 158
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 111
Dziś do pracy.
Odsłon: 133
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 158
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Składniki
Karkówkę płuczemy, osuszamy na papierowym ręczniku i delikatnie rozbijamy. Karkówkę przyprawiamy solą, czosnkiem, pieprzem i majerankiem i opiekamy na oliwie z każdej strony.
Cebulkę lekko dusimy na łyżce oliwy z odrobiną soli i papryką. (należy uważać aby cebulka nie była zbyt miękka bo rozpadnie się podczas duszenia z mięskiem)
Dodajemy cebulę do karkówki i dusimy wszystko pod przykryciem do momentu aż karkówka będzie miękka. SMACZNEGO