Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, soczysta karkówka duszona z cebulką. Danie w sam raz na zimowy obiad:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34135
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1337
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113585
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34135
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1337
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113585
Składniki
Karkówkę płuczemy, osuszamy na papierowym ręczniku i delikatnie rozbijamy. Karkówkę przyprawiamy solą, czosnkiem, pieprzem i majerankiem i opiekamy na oliwie z każdej strony.
Cebulkę lekko dusimy na łyżce oliwy z odrobiną soli i papryką. (należy uważać aby cebulka nie była zbyt miękka bo rozpadnie się podczas duszenia z mięskiem)
Dodajemy cebulę do karkówki i dusimy wszystko pod przykryciem do momentu aż karkówka będzie miękka. SMACZNEGO