Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 1162
Dodano: 18.08.2010
Odsłon: 19415
3-4 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Przyprawione sola i pieprzem,oraz lekko rozbite kotlety optoczyc w keczupie i ulozyc na blaszce,lub naczyniu zaroodpornym.
Na kazdego kotleta nalozyc pokrojona w paski cebule,zakryc pokrojonymi w paski pieczarkami i posypac bazylia.
Na tarce o grubych oczkach zetrzec ser zolty,posypac do zakrycia pieczarek,na kazdego kotleta nalozyc po lyzce majonezu
Wlozyc calosc do piekarnika,nagrzanego do 180s,piec okolo 1 godz
Na skróty
Komentarze do przepisu (10)

iwona_s 10 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
wystarczy dobry kawałek miesa, trochę przypraw i tyle. chyba, że tak naprawdę nie potrafi zrobić się mięcha, wtedy to dodaje się takie "czary -- mary" - jak tu - ser... a polacy, no jakby nie patrzeć - kochają żółty ser (takie, nasze zacofanie) ...0 Kto głosował? | Odpowiedz

iwona_s 10 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
nie ruszyłabym tego...0 Kto głosował? | Odpowiedz

jagienkaaa 10 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Swietna!3 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchareczki 10 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Na taki przepis czekałam :)) 53 Kto głosował? | Odpowiedz

mimi619 12 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Widzę u Ciebie wiele przepisów na karkówkę ! Bardzo dobrych przepisów.3 Kto głosował? | Odpowiedz

tolerancja 12 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
super przepis3 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 19 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
I rewelacyjnie wygląda.3 Kto głosował? | Odpowiedz

babciaaneczka 19 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
pieczona w rękawie, albo w worku do pieczenia jest bardzo soczysta3 Kto głosował? | Odpowiedz

wioleta333 19 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
ciekawy przepis ......3 Kto głosował? | Odpowiedz

gosia29 18 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
taka karkówka jest pyszna robię podobnie daje tylko więcej przypraw i używam rękawa do pieczenia wychodzi wtedy naprawdę mięciutka!pozdrawiam
3 Kto głosował? | Odpowiedz