Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomyslalam,mam kawalek miesa,i zadnego pomyslu co z tym zrobic,wiec wpadlam na pomysl uzycia keczupu i majonezu,plus jeszcze czegos,wyszlo rewelacyjnie.
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna...
Odsłon: 165
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5...
Odsłon: 306
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 86
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna...
Odsłon: 165
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5...
Odsłon: 306
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 86
Składniki
Przyprawione sola i pieprzem,oraz lekko rozbite kotlety optoczyc w keczupie i ulozyc na blaszce,lub naczyniu zaroodpornym.
Na kazdego kotleta nalozyc pokrojona w paski cebule,zakryc pokrojonymi w paski pieczarkami i posypac bazylia.
Na tarce o grubych oczkach zetrzec ser zolty,posypac do zakrycia pieczarek,na kazdego kotleta nalozyc po lyzce majonezu
Wlozyc calosc do piekarnika,nagrzanego do 180s,piec okolo 1 godz