Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomyslalam,mam kawalek miesa,i zadnego pomyslu co z tym zrobic,wiec wpadlam na pomysl uzycia keczupu i majonezu,plus jeszcze czegos,wyszlo rewelacyjnie.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 78
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4320
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2593
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 78
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4320
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2593
Składniki
Przyprawione sola i pieprzem,oraz lekko rozbite kotlety optoczyc w keczupie i ulozyc na blaszce,lub naczyniu zaroodpornym.
Na kazdego kotleta nalozyc pokrojona w paski cebule,zakryc pokrojonymi w paski pieczarkami i posypac bazylia.
Na tarce o grubych oczkach zetrzec ser zolty,posypac do zakrycia pieczarek,na kazdego kotleta nalozyc po lyzce majonezu
Wlozyc calosc do piekarnika,nagrzanego do 180s,piec okolo 1 godz