Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomyslalam,mam kawalek miesa,i zadnego pomyslu co z tym zrobic,wiec wpadlam na pomysl uzycia keczupu i majonezu,plus jeszcze czegos,wyszlo rewelacyjnie.
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2906
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 950
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1102
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 271
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2837
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2906
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 950
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1102
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 271
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2837
Składniki
Przyprawione sola i pieprzem,oraz lekko rozbite kotlety optoczyc w keczupie i ulozyc na blaszce,lub naczyniu zaroodpornym.
Na kazdego kotleta nalozyc pokrojona w paski cebule,zakryc pokrojonymi w paski pieczarkami i posypac bazylia.
Na tarce o grubych oczkach zetrzec ser zolty,posypac do zakrycia pieczarek,na kazdego kotleta nalozyc po lyzce majonezu
Wlozyc calosc do piekarnika,nagrzanego do 180s,piec okolo 1 godz