Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna karkówka zapraszam po przepis
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1469
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1326
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 984
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1469
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1326
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 984
Składniki
Składniki marynaty łącze w misce czosnek przeciskam przez praskę lub drobniutko kroję dodaję do marynaty gotową marynatą nacieram dokładnie mięso i odstawiam szczelnie zawinięte w folie aluminiowa lub przykryte na kilka godzin by przeszło marynatą najlepiej na noc do lodówki .
Gdy mięsko już swoje odstoi piekę 2 godziny w naczyniu żaroodpornym z termo obiegiem na środkowej półce podaje gorące najlepiej z ziemniakami ale to z czym podacie zależy od was ,na zimno można wykorzystać na kanapki polecam i zapraszam po dokładne wykonanie na film.