Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna karkówka zapraszam po przepis
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10246
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2883
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1990
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 757
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10246
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2883
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1990
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 757
Składniki
Składniki marynaty łącze w misce czosnek przeciskam przez praskę lub drobniutko kroję dodaję do marynaty gotową marynatą nacieram dokładnie mięso i odstawiam szczelnie zawinięte w folie aluminiowa lub przykryte na kilka godzin by przeszło marynatą najlepiej na noc do lodówki .
Gdy mięsko już swoje odstoi piekę 2 godziny w naczyniu żaroodpornym z termo obiegiem na środkowej półce podaje gorące najlepiej z ziemniakami ale to z czym podacie zależy od was ,na zimno można wykorzystać na kanapki polecam i zapraszam po dokładne wykonanie na film.