Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna karkówka zapraszam po przepis
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 28
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 377
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 104
Polecam.
Odsłon: 431
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 28
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 377
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 104
Polecam.
Odsłon: 431
Składniki
Składniki marynaty łącze w misce czosnek przeciskam przez praskę lub drobniutko kroję dodaję do marynaty gotową marynatą nacieram dokładnie mięso i odstawiam szczelnie zawinięte w folie aluminiowa lub przykryte na kilka godzin by przeszło marynatą najlepiej na noc do lodówki .
Gdy mięsko już swoje odstoi piekę 2 godziny w naczyniu żaroodpornym z termo obiegiem na środkowej półce podaje gorące najlepiej z ziemniakami ale to z czym podacie zależy od was ,na zimno można wykorzystać na kanapki polecam i zapraszam po dokładne wykonanie na film.