Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka jest miękka i soczysta. Najlepiej smakuje z ziemniakami.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 77
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40714
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1101
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 268
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3444
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 77
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40714
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1101
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 268
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3444
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry i lekko rozbijamy. Smarujemy cienko olejem, posypujemy przyprawą do karkówki i odstawiamy na noc do lodówki. Obraną cebulę i pomidora kroimy w plastry.
Naczynie żaroodporne smarujemy olejem. Układamy warstwę plastrów mięsa, cebulę i pomidory. Robimy to do wyczerpania składników.
Keczup rozrabiamy z wodą i zalewamy nim mięso. Pieczemy przez 2h w temperaturze 180 stopni.