Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka jest miękka i soczysta. Najlepiej smakuje z ziemniakami.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15231
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1285
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1410
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15231
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1285
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1410
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry i lekko rozbijamy. Smarujemy cienko olejem, posypujemy przyprawą do karkówki i odstawiamy na noc do lodówki. Obraną cebulę i pomidora kroimy w plastry.
Naczynie żaroodporne smarujemy olejem. Układamy warstwę plastrów mięsa, cebulę i pomidory. Robimy to do wyczerpania składników.
Keczup rozrabiamy z wodą i zalewamy nim mięso. Pieczemy przez 2h w temperaturze 180 stopni.