Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka jest miękka i soczysta. Najlepiej smakuje z ziemniakami.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 724
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22748
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15125
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4847
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45399
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 724
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22748
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15125
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4847
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45399
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry i lekko rozbijamy. Smarujemy cienko olejem, posypujemy przyprawą do karkówki i odstawiamy na noc do lodówki. Obraną cebulę i pomidora kroimy w plastry.
Naczynie żaroodporne smarujemy olejem. Układamy warstwę plastrów mięsa, cebulę i pomidory. Robimy to do wyczerpania składników.
Keczup rozrabiamy z wodą i zalewamy nim mięso. Pieczemy przez 2h w temperaturze 180 stopni.