Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 475 Ocena: 11536
Dodano: 14.01.2018
Odsłon: 31220
5-6 os. | > 60 min | łatwe | przystępne |
Karkówkę kroimy w plastry i lekko rozbijamy. Smarujemy cienko olejem, posypujemy przyprawą do karkówki i odstawiamy na noc do lodówki. Obraną cebulę i pomidora kroimy w plastry.
Naczynie żaroodporne smarujemy olejem. Układamy warstwę plastrów mięsa, cebulę i pomidory. Robimy to do wyczerpania składników.
Keczup rozrabiamy z wodą i zalewamy nim mięso. Pieczemy przez 2h w temperaturze 180 stopni.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

ErJot 15 stycznia 2018Zgłoś do usunięcia
Apetyczne mięsko:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 14 stycznia 2018Zgłoś do usunięcia
Do tej karkówki ta sałatka z czosnkiem też będzie dobra ;)Fajne żarełko, a z grzybkami, to już NIEBO xD
1 Kto głosował? | Odpowiedz