Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najsmaczniejsza karkówka jaką jadłem! Prosty i pyszny przepis na świąteczne przyjęcie. Wieprzowina nigdy nie była tak aromatyczna! Z kilku składników przygotuj fantastyczną potrawę. Wesołych świąt!
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10095
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 882
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 219
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10095
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 882
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 219
Składniki
W miseczce mieszamy wszystkie przyprawy.
Sok pomarańczowy mieszamy z miodem.
Plastry karkówki nacieramy z obu stron przygotowaną mieszanką przypraw.
Na dno naczynia żaroodpornego wykładamy pokrojoną cebulę. Na wierzchu kładziemy plastry karkówki. Całość zalewamy sokiem pomarańczowym i pieczemy pod przykryciem przez godzinę w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!