Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najsmaczniejsza karkówka jaką jadłem! Prosty i pyszny przepis na świąteczne przyjęcie. Wieprzowina nigdy nie była tak aromatyczna! Z kilku składników przygotuj fantastyczną potrawę. Wesołych świąt!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1732
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19577
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2070
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1732
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19577
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2070
Składniki
W miseczce mieszamy wszystkie przyprawy.
Sok pomarańczowy mieszamy z miodem.
Plastry karkówki nacieramy z obu stron przygotowaną mieszanką przypraw.
Na dno naczynia żaroodpornego wykładamy pokrojoną cebulę. Na wierzchu kładziemy plastry karkówki. Całość zalewamy sokiem pomarańczowym i pieczemy pod przykryciem przez godzinę w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!