Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta krucha karkówka marynowana w piwie. Idealny sposób na pyszny niedzielny obiad . Spróbuj a zniknie szybko ze stołu.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1857
Polecam, pychota.
Odsłon: 612
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1857
Polecam, pychota.
Odsłon: 612
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Składniki
Mięso doprawiamy przyprawami wlewamy pół szklanki piwa i odstawiamy do lodówki na całą noc pod przykryciem. Kapustę musimy przelać zimną wodą jeśli jest zbyt kwaśna. Kroimy drobno,przesmażamy na 2 łyżkach masła doprawiamy solą i pieprzem. Wrzucamy 1 listek laurowy i 4 kulki ziela angielskiego i dusimy 5 min. Mięso wyciagamy z marynaty odsmażamy z każdej strony. W naczyniu żaroodpornym kładziemy warstwę kapusty i Mięso na wierzch resztki kapusty. Dodajemy 4 łyżki masła I marynatę z piwa . Pieczemy 180 stopin i sprawdzamy aż Mięso będzie miękkie.