Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta krucha karkówka marynowana w piwie. Idealny sposób na pyszny niedzielny obiad . Spróbuj a zniknie szybko ze stołu.
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 267
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1015
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1773
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25282
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 267
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1015
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1773
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25282
Składniki
Mięso doprawiamy przyprawami wlewamy pół szklanki piwa i odstawiamy do lodówki na całą noc pod przykryciem. Kapustę musimy przelać zimną wodą jeśli jest zbyt kwaśna. Kroimy drobno,przesmażamy na 2 łyżkach masła doprawiamy solą i pieprzem. Wrzucamy 1 listek laurowy i 4 kulki ziela angielskiego i dusimy 5 min. Mięso wyciagamy z marynaty odsmażamy z każdej strony. W naczyniu żaroodpornym kładziemy warstwę kapusty i Mięso na wierzch resztki kapusty. Dodajemy 4 łyżki masła I marynatę z piwa . Pieczemy 180 stopin i sprawdzamy aż Mięso będzie miękkie.