Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta krucha karkówka marynowana w piwie. Idealny sposób na pyszny niedzielny obiad . Spróbuj a zniknie szybko ze stołu.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1795
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14399
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19502
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13157
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1795
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14399
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19502
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13157
Składniki
Mięso doprawiamy przyprawami wlewamy pół szklanki piwa i odstawiamy do lodówki na całą noc pod przykryciem. Kapustę musimy przelać zimną wodą jeśli jest zbyt kwaśna. Kroimy drobno,przesmażamy na 2 łyżkach masła doprawiamy solą i pieprzem. Wrzucamy 1 listek laurowy i 4 kulki ziela angielskiego i dusimy 5 min. Mięso wyciagamy z marynaty odsmażamy z każdej strony. W naczyniu żaroodpornym kładziemy warstwę kapusty i Mięso na wierzch resztki kapusty. Dodajemy 4 łyżki masła I marynatę z piwa . Pieczemy 180 stopin i sprawdzamy aż Mięso będzie miękkie.