Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
1. mięso pokroić na kotlety, lekko pobić, doprawić solą, sosem sojowym, czosnkiem, odstawić na noc do lodówki, 2. kotlety obsmażyć na rumiano, cebulę pokroić w plastry, przełożyć do mięsa, dusić razem do miękkości, podlewając w razie potrzeby wodą, smacznego