Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34989
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18644
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34989
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18644
Składniki
1. mięso pokroić na kotlety, lekko pobić, doprawić solą, sosem sojowym, czosnkiem, odstawić na noc do lodówki, 2. kotlety obsmażyć na rumiano, cebulę pokroić w plastry, przełożyć do mięsa, dusić razem do miękkości, podlewając w razie potrzeby wodą, smacznego